Uit de raad | Kennismaken

monique_heger
Monique vierkant
Door Monique Heger op 31 mei 2018 om 12:37

Uit de raad | Kennismaken

“He, ik zag je in de krant! Raadslid?!. Wat doe je nou eigenlijk?” Dit was een veel gestelde vraag waar ik natuurlijk een saai politiek bestuurlijk antwoord op kan geven, maar meestal vertel ik wat ik zoal doe, of ga doen.

De eerste weken staan vooral in het teken van kennismaken. Niet dat ik nog niemand kende, maar vanuit een andere rol kijk je toch weer met andere ogen.

De dag na mijn beëdiging kreeg ik bezoek van een aantal wijkpanelleden. Leuk om met hen te sparren. Welke dingen spelen er nu in de wijk? Hoe staat het met de uitvoering van Samen Wageningen? Ik laat me er graag over bijpraten, en kan er dan mee naar een wethouder, of breng het terug bij de raad.

Als nieuwe raad zijn we op bezoek geweest bij de WUR en donderdag doen we dat bij de diverse woningcorporaties.

Tevens waren er tal van vergaderingen waaronder die van de raad. Belangrijkste daar was voor mij dat we nu eerst een totaal plaatje gaan maken van alle plannen die rond de Olympiahal spelen.

Belangrijk om eerst de impact te weten voor we besluiten. Ook daar was en is de input van bewoners super belangrijk.

Deel dit bericht