Uit de raad | Verwondering is een kunst

Monique vierkant
Door Monique Heger op 11 september 2018 om 22:42

Uit de raad | Verwondering is een kunst

Ik weet niet hoe het u vergaan is natuurlijk, maar mijn vakantie was erg rustgevend. Een aantal weken los van werk en gemeenteraad na een half jaar bikkelen was fijn. Geen wifi, geen tv. Rust. Het is nu de kunst dat vast te houden; om mezelf niet overal druk over te maken. 

Als u mij een beetje kent, is dat wel een hele opgave. Ik heb me voorgenomen om me meer te gaan verwonderen en het oordelen wat op te schorten. Verwondering is het begin van inzicht, las ik op een tegeltje. Cliché, maar hopelijk waar.

Ik bewonder en verwonder mij ook over mijn ChristenUnie team. Dit raadswerk kan ik niet alleen doen, ook al ziet u alleen mijn hoofd in dit krantje staan. Jan, Jan, Marije, Judith en Sulti vormen de sterke steunfractie achter dit raadslid. Ik ben hen dankbaar dat ze mij, sommige al heel lang, willen (onder)steunen. Top.

Als je ook mee wilt doen, ben je welkom! Deze week is het gemeenteraadswerk weer begonnen. Ook dit jaar zullen er weer talloze keuzes worden gemaakt; over wegen, belastingen, sociale voorzieningen, brievenbussen of hondenpoep. Laat dat inzicht maar komen!

Deel dit bericht