Campagneblog #8

Coverfoto verkiezingsprogramma3
Peter_vierkant
Door Peter de Haan op 21 maart 2018 om 05:00

Campagneblog #8

Vandaag mag u stemmen voor de Wageningse gemeenteraad. De afgelopen weken hebben we via de campagneblogs al vertelt hoe we de afgelopen vier jaar het verschil hebben gemaakt (zie #7) en dat we oog en oor hebben voor de diverse groepen in de stad (en dus ook onze achterban (zie #3, #4 en #6) en de mooie omgeving van Wageningen (zie #5). De komende vier jaar wil de ChristenUnie graag weer het verschil maken voor Wageningen. Daar hebben we uw steun bij nodig.

 
Dat begint woensdag 21 maart in het stemhokje, wanneer u op een van onze 17 kandidaten stemt. Een van de vier studenten, vijf vrouwen of vier Jannen, of iemand die u van deze mensen kent. En anders staat er altijd nog een lijsttrekker bovenaan ;-)
Maar daar begint het pas. Want ook na woensdag kunt u uw stem laten horen. Laat onze fractie weten waar u tegenaan loopt bij de gemeente. Waar ziet u ruimte voor verbetering? Of we nu 1, 2 of meer zetels hebben, deze geluiden hebben we ook hard nodig om het verschil te kunnen maken. Contact leggen is vrij makkelijk in deze digitale tijd, via een mailtje, tweet of Facebook-berichtje zijn we makkelijk te bereiken. En mocht u ons na alle blogs op straat herkennen, aarzel niet om uw vraag te stellen. 

Ik weet dat wij als fractie niet de wijsheid in pacht hebben. Daarom vraag ik u ook om hiervoor te bidden en op deze manier ons te helpen om geloof een stem te geven. Want het draait uiteindelijk helemaal niet om mij of één van de zestien andere kandidaten. De ChristenUnie wil een politieke partij zijn die de samenleving in beweging brengt. De partij ziet het als haar missie te streven naar een samenleving die meer en meer functioneert naar Gods wil. Daarom willen wij opkomen voor de kwetsbaren en het kwetsbare in de samenleving. Wij willen dus zorg voor de naaste en de schepping, ver weg en dichtbij.

Peter de Haan
Lijsttrekker ChristenUnie Wageningen

Deel dit bericht