Campagneblog #2

20180126-DSC_0283
Monique vierkant
Door Monique Heger op 26 januari 2018 om 15:44

Campagneblog #2

Campagne voeren: Dat zit niet zo in de genen van ons als ChristenUnie Wageningen. Onze calvinistische inborst wil niet op een foto, maar wil op zoek naar het beste voor de stad. We voelen ons als de spreekwoordelijke vis in het water in het gemeentehuis of bij een bewonersavond. Geef ons maar een goed debat, een voorjaarsnota of een participatiebijeenkomst. Inhoud alstublieft!

En toch, we willen zo graag een tweede zetel. Die zetel die iedereen ons zo gunt, als u het nog herinnert uit Blog#1. En daarvoor zijn we hard aan de slag. Aan de slag om u, als Wageninger, te laten zien wat we graag willen, maar ook wat we hebben bereikt. Want we vinden dat verkiezingen niet alleen moet gaan over mooie plannen, maar we willen ook verantwoording afleggen van wat we hebben bereikt. En dat is heel wat. Maar, we zijn er zo slecht in om het u te laten zien. Vandaar dat we vandaag de straat op gingen met fotografe Jurjanne en dat we gister met negen ChristenUnie kandidaten een campagne avond hadden om te besluiten over speerpunten, de posters, de flyer, en nog veel meer.

We zouden het liefst zien dat u allemaal naar het gemeentehuis komt op de maandagen om te zien wat alle partijen nou echt doen met hun grote beloften. Of ze echt wat doen met uw stem. Maar daarvoor hebben we geen stoelen genoeg in ons mooi verbouwde huis van de Stad. Daarom willen we u opzoeken en vertellen wat we doen. Daarvoor gaan we op de markt staan, doen we mee aan debatten en willen we ook gewoon aanspreekbaar zijn op straat. Schiet ons aan.

Maar ja, dan moet u natuurlijk wel weten hoe we eruitzien. En dus… toch maar die foto sessie. En het was, naast wat frisjes, gewoon ook heel gezellig. We zullen u snel de foto’s laten zien. Hierbij een paar foto’s van ‘the making of’. We hopen dat onze campagne het verschil maakt, voor die tweede zetel. Zoals wij vaak het verschil kunnen maken in de raad. Uw stem maakt het verschil. #MaakhetVerschil En onze foto mogelijk ook!

Monique Heger - Kandidaat ChristenUnie, plaats 2

Deel dit bericht