Monique Heger voert ChristenUnie Wageningen aan

Groepsfoto.JPGvrijdag 12 november 2021 21:07

Bij de gemeenteraadsverkiezingen wordt de kandidatenlijst van de ChristenUnie in Wageningen aangevoerd door Monique Heger. Zij gaat graag door als raadslid, om zich in te zetten voor bewonersinitiatieven en het behoud van een groene en gezonde woonomgeving. Wethouder Peter de Haan staat op plek twee en is beschikbaar voor een volgende termijn. Weerman én klimaatburgemeester Reinier van den Berg wil de ChristenUnie steunen door zich als nummer 10 op de lijst aan de partij te verbinden. De ChristenUnie was bij de vorige verkiezingen slechts 27 stemmen van een tweede zetel verwijderd, en hoopt die met dit team binnen te kunnen slepen.

De leden van de Wageningse ChristenUnie hebben de top tien vastgesteld. Hierin staan vier vrouwen, worden diverse kerkgenootschappen vertegenwoordigd en zijn ervaren specialisten te vinden. Jan van Harten op plek drie is binnen de fractie de expert op het gebied van groen en biodiversiteit. Op plek vier staat Patrick Hoek, woordvoerder op zorg, welzijn en minima. Dat zijn onderwerpen die de ChristenUnie zeer aan het hart gaan. Als belangrijke steunpilaar voor alle financiële onderwerpen is Jan Dijkstra ook weer van de partij. De top tien bestaat verder uit Judith Zomer, Judith Bos, Simon Frans de Vries, Albert Willemsen en Gerdine Kaptijn. Daarnaast hebben twaalf anderen zich als lijstduwers gemeld en de lijst groeit nog steeds.

Heger is blij met al deze ondersteuning. “Het zijn allemaal betrokken mensen, die een warm hart hebben voor de samenleving en zich op vele terreinen inzetten. We zijn een sterk team en ik vind het eer nu voor de ChristenUnie zo'n mooie lijst aan te mogen voeren. We gaan samen voor het goede leven in deze vrije stad. Wageningen kent zoveel waardevols om te behouden én versterken!” 

De ChristenUnie hoopt de gestage groei van de afgelopen jaren bij deze verkiezingen door te zetten. Campagneleider Albert Willemsen bevestigt dit: "Met dit mooie programma en geweldige team is die tweede zetel echt binnen bereik. Met Monique voorop gaan we er tegenaan!" 

« Terug

Reacties op 'Monique Heger voert ChristenUnie Wageningen aan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.