Uitnodiging open debatavond | 21 november

waardevol-christenunie.jpgdonderdag 14 november 2019 09:05

Onder de titel “Waardig ouder worden” organiseert de ChristenUnie Wageningen 21 november een open debatavond over de transitie naar meer thuiszorg, het belang van mantelzorg en het bewaren van kwaliteit en betaalbaarheid. De avond is bedoeld voor een breed publiek: iedereen die belangstelling heeft voor ouderenzorg is welkom. Wij nodigen u en anderen in uw organisatie van harte uit.

Waardig ouder worden

De zorg voor onze ouderen is een van de grote uitdagingen waar we als maatschappij voor staan de komende decennia. Nooit eerder waren er zo veel ouderen. Daardoor hebben steeds meer mensen zorg nodig. We leven bovendien steeds langer, waardoor we meer zorg nodig hebben dan vroeger.

Hoe kunnen we ouderen de zorg bieden die ze nodig hebben, hoe houden we de zorg betaalbaar, en hoe bewaren we de menselijke maat en waardigheid? Hoe voorkomen we dat ouderen vereenzamen, en zorgen we dat ze zich gewaardeerd weten als mens en als burger?

Kom naar de avond en praat mee!

Sprekers

  • Lara de Brito Wethouder gezondheid en welzijn in Wageningen
  • Esmé Wiegman Bestuurder bij Palliatieve Zorg Nederland en voormalig kamerlid
  • Annerieke Barendrecht Arts VOSON RadboudUMC Nijmegen

Van harte welkom!

De avond vindt plaats in de zaal van Speeltuin Tuindorp, Floralaan 20-B in Wageningen en begint om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur. Toegang gratis, aanmelden niet nodig. Aarzel niet om deze uitnodiging te delen met andere belangstellenden.

Met vriendelijke groeten en graag tot 21 november,

ChristenUnie Wageningen

Meer informatie: Moniek Kars, secretaris

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging open debatavond | 21 november'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.